Noktis gångmatta - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Noktis gångmatta

  • 1 795 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Noktis är producerad av slitstark jute. Baksidan är gummerad med naturgummi så den ligger stadigt på golvet. En stilren gångmatta i melerad grå/natur nyanser.&n...

Artikelnummer: 421
Dimensioner: Noktis gångmatta cm
Leveranstid 2-4 arbetsdagar


Noktis är producerad av slitstark jute. Baksidan är gummerad med naturgummi så den ligger stadigt på golvet. En stilren gångmatta i melerad grå/natur nyanser. 


Jute är en mycket slitstark, lång och mjuk fiber. Växterna skördas för hand och fibern utvinns från juteplantans stjälk. Det är en lättodlat växt som kräver lite gödning, bekämpningsmedel och vatten. Jute fibern är biologisk nedbrytbar, återvinningsbar och därmed miljövänlig. Jutefiber spinns för hand till vackra garner. Olika naturliga texturer vävs för hand för att skapa unika eleganta mattor. Mattor tillverkade i jute i neutrala toner skapar vacker och lugn känsla i alla utrymmen.


Material: 100% jute. Naturgummi. Skötselråd: För att få bort smuts, dammsug eller skaka mattan. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använda en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.