Kerala Grå Gångmatta - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Kerala Grå Gångmatta

  • 1 195 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Kerala är en handvävd gångmatta i naturmaterialet jute. Kerala är en klassiker som har funnits med oss sen start, en favorit helt enkelt. ...

Artikelnummer: 431-HSJ
Dimensioner: Kerala Grå Gångmatta cm
Leveranstid 2-4 arbetsdagar


Kerala är en handvävd gångmatta i naturmaterialet jute. Kerala är en klassiker som har funnits med oss sen start, en favorit helt enkelt. 


Jute är en mycket slitstark, lång och mjuk fiber. Växterna skördas för hand och fibern utvinns från juteplantans stjälk. Det är en lättodlat växt som kräver lite gödning, bekämpningsmedel och vatten. Jute fibern är biologisk nedbrytbar, återvinningsbar och därmed miljövänlig. Jutefiber spinns för hand till vackra garner. Olika naturliga texturer vävs för hand för att skapa unika eleganta mattor. Mattor tillverkade i jute i neutrala toner skapar vacker och lugn känsla i alla utrymmen.


Material: 100% jute. Skötselråd: För att få bort smuts, dammsug eller skaka mattan. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använda en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.