Kuddfodral Haltjack - Gåsöga - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Kuddfodral Haltjack - Gåsöga

  • 390 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Jacquardvävd kuddfodral i den vackra designen gåsöga, producerad av återvunnen ull. Att återvinna material är en självklar det i miljöarbetet och därav viktigt ...

Artikelnummer: 207-80-2021
Dimensioner: 60 x 60 cm

Jacquardvävd kuddfodral i den vackra designen gåsöga, producerad av återvunnen ull. Att återvinna material är en självklar det i miljöarbetet och därav viktigt var av kvalitén. Denna mjuka lyxiga kuddfodral blir lätt en favorit i soffan, en exklusivt kuddfodral. Haltjack produceras i en småskalig produktion i Indien där våra experter har koll på hela processen från början till slut. Producerad av 70% återvunnen ull och 30% nylon. 

Mått: 60x60. 


Ull är en naturfiber som består av hår från pälsen från olika djur, det vanligaste är tamfår. Ull är en textil råvara som spinns till garn och tråd. Ullens luftiga struktur gör att materialet håller kvar värme och isolerar när det är kallt. Men absorberar även fukt så kan vara kylande när kroppen är varm. Återvunnen ull är en naturfiber som tillverkas av överblivna tyger eller gamla ullkläder från industrin. Fibrerna blir något kortare och vanligt är att man blandar med ny ull eller annat material för att stärka upp. Ull har självrengörande egenskaper och lätt att hålla ren, vädras istället för att tvättas. Med ulltextilier får du ett varmt ombonat hem. Vi har våra leverantörer av hemtextil i Indien. Vi tillsammans gör valet att främja produktion av hållbara textilier.


Material: 70% återvunnen ull / 30% nylon. Skötselråd: Handtvätt. Ej torktumla.