Banke pläd - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Banke pläd

  • 1 595 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Pläd med kvalitetsull från Nya Zeeland gör denna mönstrade pläd till en fin detalj i hemmet. Vår egen design med ringarna som går ton i ton, i kombination med d...

Artikelnummer: 218-80-17
Dimensioner: 130 x 170

Pläd med kvalitetsull från Nya Zeeland gör denna mönstrade pläd till en fin detalj i hemmet. Vår egen design med ringarna som går ton i ton, i kombination med det härliga materialet, bidrar med en vacker känsla till vilket rum som helst. Matcha gärna med andra prydnadskuddar och plädar för att skapa din egen personliga stil.


Ull är en naturfiber som består av hår från pälsen från olika djur, det vanligaste är tamfår. Ull är en textil råvara som spinns till garn och tråd. Ullens luftiga struktur gör att materialet håller kvar värme och isolerar när det är kallt. Men absorberar även fukt så kan vara kylande när kroppen är varm. Återvunnen ull är en naturfiber som tillverkas av överblivna tyger eller gamla ullkläder från industrin. Fibrerna blir något kortare och vanligt är att man blandar med ny ull eller annat material för att stärka upp. Ull har självrengörande egenskaper och lätt att hålla ren, vädras istället för att tvättas. Med ulltextilier får du ett varmt ombonat hem. Vi har våra leverantörer av hemtextil i Indien. Vi tillsammans gör valet att främja produktion av hållbara textilier.


Material: 70% återvunnen ull / 30% nylon. Skötselråd: Handtvätt. Ej torktumla.