Norse Lindbark Dörrmatta - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Norse Lindbark Dörrmatta

  • 549 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Naturligt vacker dörrmatta  i vårt favoritfiber, jute. Norse är en stilren dörrmatta vävd i de klassiska mönstret Gåsöga. Dörrmattan ger hemmet en ombonad ...

Artikelnummer: 600-Dia
Dimensioner: 50 x 80 cm

Naturligt vacker dörrmatta  i vårt favoritfiber, jute. Norse är en stilren dörrmatta vävd i de klassiska mönstret Gåsöga. Dörrmattan ger hemmet en ombonad och naturnära känsla. Naturgummi är placerat under dörrmattan för bästa grepp.


Jute är en mycket slitstark, lång och mjuk fiber. Växterna skördas för hand och fibern utvinns från juteplantans stjälk. Det är en lättodlat växt som kräver lite gödning, bekämpningsmedel och vatten. Jute fibern är biologisk nedbrytbar, återvinningsbar och därmed miljövänlig. Jutefiber spinns för hand till vackra garner. Olika naturliga texturer vävs för hand för att skapa unika eleganta mattor. Mattor tillverkade i jute i neutrala toner skapar vacker och lugn känsla i alla utrymmen.


Material: 100% jute. Naturgummi. Skötselråd: För att få bort smuts, dammsug eller skaka mattan. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använda en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.