Naset Silvernatur Gångmatta - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Naset Silvernatur Gångmatta

  • 1 195 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Naset, en klassisk handvävd jute gångmatta. Naturlig favorit, handspunnet garn i färgen silvernatur. Mattan har gummerad baksida, naturgummi som gör att den lig...

Artikelnummer: 385
Dimensioner: Naset Silvernatur Gångmatta cm
Leveranstid 2-4 arbetsdagar


Naset, en klassisk handvävd jute gångmatta. Naturlig favorit, handspunnet garn i färgen silvernatur. Mattan har gummerad baksida, naturgummi som gör att den ligger stadigt på golvet. 


Jute är en mycket slitstark, lång och mjuk fiber. Växterna skördas för hand och fibern utvinns från juteplantans stjälk. Det är en lättodlat växt som kräver lite gödning, bekämpningsmedel och vatten. Jutefibern är biologisk nedbrytbar, återvinningsbar och därmed miljövänlig. Jutefiber spinns för hand till vackra garner. Olika naturliga texturer vävs för hand för att skapa unika eleganta mattor. Mattor tillverkade i jute i neutrala toner skapar vacker och lugn känsla i alla utrymmen.


Material: 100% jute. Naturgummi. Skötselråd: För att få bort smuts, dammsug eller skaka mattan. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använda en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.