Naset Lindbark Dörrmatta - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Naset Lindbark Dörrmatta

  • 649 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Naset, en klassisk handvävd jute dörrmatta. Naturlig favorit. Handspunnet garn i färg lindbark. Mattan har gummerad baksida, naturgummi som gör att den ligger s...

Artikelnummer: 900-3746-0
Dimensioner: 60 x 90 cm

Naset, en klassisk handvävd jute dörrmatta. Naturlig favorit. Handspunnet garn i färg lindbark. Mattan har gummerad baksida, naturgummi som gör att den ligger stadigt på golvet.


Jute är en mycket slitstark, lång och mjuk fiber. Växterna skördas för hand och fibern utvinns från juteplantans stjälk. Det är en lättodlat växt som kräver lite gödning, bekämpningsmedel och vatten. Jute fibern är biologisk nedbrytbar, återvinningsbar och därmed miljövänlig. Jutefiber spinns för hand till vackra garner. Olika naturliga texturer vävs för hand för att skapa unika eleganta mattor. Mattor tillverkade i jute i neutrala toner skapar vacker och lugn känsla i alla utrymmen.


Material: 100% jute. Naturgummi. Skötselråd: För att få bort smuts, dammsug eller skaka mattan. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använda en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.