Mätta Matta Natur/vit - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Mätta Matta Natur/vit

  • 5 995 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Mätta är Jutematta i stormöntrat gåsögamönster omvandlar varje rum till en ombonad plats. I handspunnet garn, handvävt i södra Indien, har mattan en gedigen han...

Artikelnummer: 900-6440-3
Dimensioner: 200 x 300 cm

Mätta är Jutematta i stormöntrat gåsögamönster omvandlar varje rum till en ombonad plats. I handspunnet garn, handvävt i södra Indien, har mattan en gedigen hantverkskänsla som sätter stilen i hemmet och bidrar till unicitet. 


Jute är en mycket slitstark, lång och mjuk fiber. Växterna skördas för hand och fibern utvinns från juteplantans stjälk. Det är en lättodlat växt som kräver lite gödning, bekämpningsmedel och vatten. Jute fibern är biologisk nedbrytbar, återvinningsbar och därmed miljövänlig. Jutefiber spinns för hand till vackra garner. Olika naturliga texturer vävs för hand för att skapa unika eleganta mattor. Mattor tillverkade i jute i neutrala toner skapar vacker och lugn känsla i alla utrymmen.


Material: 100% jute. Skötselråd: För att få bort smuts, dammsug eller skaka mattan. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använda en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.