Mätta Gångmatta, 80x200 - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Mätta Gångmatta, 80x200

  • 1 695 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Mätta är en naturligt vacker gångmatta i vår favorit fiber, jute. Mattan kommer i en offwhite/ natur färg och passar perfekt för dig som vill ha en ombonad käns...

Artikelnummer: 900-6440-1
Dimensioner: 80 x 200 cm

Mätta är en naturligt vacker gångmatta i vår favorit fiber, jute. Mattan kommer i en offwhite/ natur färg och passar perfekt för dig som vill ha en ombonad känsla i hemmet. Vår Mätta gångmatta kommer i mönstret gåsöga. Naturgummi på baksidan för ökat grepp. Mattorna är i handspunnet garn och vävs i södra Indien.


Jute är en mycket slitstark, lång och mjuk fiber. Växterna skördas för hand och fibern utvinns från juteplantans stjälk. Det är en lättodlat växt som kräver lite gödning, bekämpningsmedel och vatten. Jute fibern är biologisk nedbrytbar, återvinningsbar och därmed miljövänlig. Jutefiber spinns för hand till vackra garner. Olika naturliga texturer vävs för hand för att skapa unika eleganta mattor. Mattor tillverkade i jute i neutrala toner skapar vacker och lugn känsla i alla utrymmen.


Material: 100% jute. Naturgummi. Skötselråd: För att få bort smuts, dammsug eller skaka mattan. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använda en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.