Repus Rand Korgar - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Repus Rand Korgar

  • 2 050 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Repus är en snygg och slitstark korg som passar perfekt för tyngre förvaring eller växter. Förvaringskorg som är producerad av sjögräs. Produkten kommer i 3-pac...

Artikelnummer: 136-81-2022
Dimensioner: 3-pack: S (D25xH32), M (D33xH37) och L (D42xH42).

Repus är en snygg och slitstark korg som passar perfekt för tyngre förvaring eller växter. Förvaringskorg som är producerad av sjögräs. Produkten kommer i 3-pack och kommer i storleken: S (D25xH32), M (D33xH37) och L (D42xH42).


Sjögräs är ett material som växer naturligt och lever i vatten, ofta i strandkanter och längs flodbanker. I Vietnam odlas även sjögräset runt Mekongdelat. Materialet har använts till flätade produkter sedan urminnes tider. Gräset torkas, blir ett slitstarkt och flexibelt material som ger produkterna ett varmt intryck. Naturligt vackra brickor och korgar passar var som i hemmet eller ute på favorit platsen.


Material: 100% Sjögräs. Skötselråd: För att få bort smuts, vädra eller skaka av produkten. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använd en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.