Pris Nätkorg L - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Pris Nätkorg L

  • 395 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Naturligt vackra korgar som passar i hemmet eller på uteplatsen. Dessa är producerade av naturlig sjögräs som främjar en hälsosam livsstil. Sjögräs som material...

Artikelnummer: 122-81-2022-L
Dimensioner: D35xH20

Naturligt vackra korgar som passar i hemmet eller på uteplatsen. Dessa är producerade av naturlig sjögräs som främjar en hälsosam livsstil. Sjögräs som materialet är ett fint ekologiskt alternativ. Produceras av hantverkare i Vietnam, vi stöttar och vill bevara inhemska hantverk och kulturer. Vi på Deco Nord gillar hantverket och det textila uttryck som fibern tillför korgarna. 


Sjögräs är ett material som växer naturligt och lever i vatten, ofta i strandkanter och längs flodbanker. I Vietnam odlas även sjögräset runt Mekongdelat. Materialet har använts till flätade produkter sedan urminnes tider. Gräset torkas, blir ett slitstarkt och flexibelt material som ger produkterna ett varmt intryck. Naturligt vackra brickor och korgar passar var som i hemmet eller ute på favorit platsen.


Material: 100% Sjögräs. Skötselråd: För att få bort smuts, vädra eller skaka av produkten. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använd en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.