Hilda Bricka - Deco Nord
Alltid klimatsmarta leveranser

Hilda Bricka

  • 495 kr
Leveranstid 2-4 arbetsdagar

Våran vackra Hildabricka är den perfekta heminredningsdetaljen. Den passar perfekt för servering eller som förvaring. Mått D42xH8....

Artikelnummer: 148-81-2023
Dimensioner: D42xH8 cm

Våran vackra Hildabricka är den perfekta heminredningsdetaljen. Den passar perfekt för servering eller som förvaring. Mått D42xH8.


Vattenhyacint är en vattenväxt eller ogräs som skapar problem i sötvatten jorden runt. Den växer snabbt och kväver syretillgången. Genom att använda växten får vattenmiljön en chans att återhämta sig och floder växer ej igen. Gräset torkas kokas och torkas igen, stjälkarna blir ett flexibelt material som enkelt vävas och flätas. Lokala hantverkare använder traditionellt teknik för att producera vackra korgar, brickor och andra användbara produkter. Vår partner finns i Vietnam som för det traditionella hantverket vidare och som tar ett stort ansvar gällande både gällande material, produktion och även för det sociala.


Material: 100% Vattenhyacint. Skötselråd: För att få bort smuts, vädra eller skaka av produkten. Få bort fläckar, rekommenderar vi att använd en fuktig trasa eller liknande. Bör INTE blötläggas. Undvik direkt solljus för att behålla färgen på bästa sätt.